Adresa

Str. Stefan cel Mare, Nr. 38, Ploiesti

Telefon

0244 525 202

0725 525 073

Email

office@miropticmed.ro

Ce tratamente se aplica lentilelor?

Ce tratamente se aplica lentilelor?

Tratament Antireflex

Din cauza reflexiilor, se transmite mai puţină lumină ochiului, astfel vederea este mai slabă, lucru evident mai ales dimineaţa şi seara. Printr-un tratament antireflex, sunt eliminate reflexiile deranjante ale luminii artificiale, iar vederea devine mai clara cu un contrast mult mai bun al imaginii. Acest lucru este in special foarte important pentru soferi, noaptea, ce pot fi deranjati de lumina farurilor care se reflecta in lentila.

Tratament de durificare

Conferă lentilelor o rezistenţă mult mai mare la zgârieturi comparativ cu lentilele traditionale. Astfel lentilele vor putea fi folosite pe o durata mai mare de timp. Rezistenţa chimică a tratamentului reduce riscul deteriorării lentilelor la contactul accidental cu diferite substanţe cum ar fi acetone, alcoolul, fixativ sau alte sprayuri.

Tratamentul hidrofob, oleofob si antistatic

Reduce la minim aderenţa picăturilor de apă, a murdăriei şi a prafului pe suprafaţa lentilei. Lentilele vor putea fi curatate foarte usor si raman curate pentru mai mult timp.

Tratament de neutralizare a luminii albastre

Lumina albastră este emisă de dispozitivele digitale si poate avea un impact negativ asupra vederii. In urma unei supraexpuneri la lumina albastra, ochii devin obositi, rosii sau iritati – apare oboseala oculara si chiar insomnie. Tratamentul de neutralizare a luminii albastre previne aceasta tensiune si oboseala a ochilor. Reduce efectul de stralucire al dispozitivelor digitale, oferind o imagine naturala si un contrast mai intens. Vederea devine confortabila si relaxata.

Tratament fotocromatic

Se aplica lentilelor pentru a se adapta oricaror conditii de iluminare solara, asigurand confortul vizual optim in orice situatie; ele se inchid sau se deschid la culoare in functie de luminozitate. Astfel, in spatii interioare, lentilele sunt incolore, iar la exterior, in prezenta razelor UV, ele se inchid progresiv la culoare. Lentilele ofera un contrast foarte bun imaginii si protectie 100% contra razelor UVA si UVB.

Share :

Verified by ExactMetrics