Adresa

Str. Stefan cel Mare, Nr. 38, Ploiesti

Telefon

0244 525 202

0725 525 073

Email

office@miropticmed.ro

Injectii intraoculare

O astfel de injectie este o procedura efectuata pentru a introduce medicamentul direct in („intra-”) centrul ochiului (‘-vitrean’). Chiar daca la prima citire, poate suna terifiant, in realitate, pentru un medic specialist este foarte simplu de efectuat, dureaza mai putin de 10 secunde si este practic nedureros. Aceasta procedura este efectuata de un specialist oftalmolog, nu necesita internare si pacientul isi poate relua programul uzual. Injectiile intraoculare sunt de obicei necesare pentru a trata multe afectiuni grave ale retinei care pot duce la pierderea ireversibila a vederii. Din aceasta cauza, acestea trebuie efectuate in timp util pentru a ajuta pacientii sa isi pastreze acuitatea vizuala deja existenta si sa stopeze progresia bolii.
OPERATIA DE PTERIGION

Ai grija de ochii tai

Suna: 0725 525 073

Injectii intraoculare

MIROPTIC MED

O astfel de injectie este o procedura efectuata pentru a introduce medicamentul direct in („intra-”) centrul ochiului (‘-vitrean’). Chiar daca la prima citire, poate suna terifiant, in realitate, pentru un medic specialist este foarte simplu de efectuat, dureaza mai putin de 10 secunde si este practic nedureros.

Aceasta procedura este efectuata de un specialist oftalmolog, nu necesita internare si pacientul isi poate relua programul uzual.

Injectiile intraoculare sunt de obicei necesare pentru a trata multe afectiuni grave ale retinei care pot duce la pierderea ireversibila a vederii. Din aceasta cauza, acestea trebuie efectuate in timp util pentru a ajuta pacientii sa isi pastreze acuitatea vizuala deja existenta si sa stopeze progresia bolii.

Consultatiile se fectueaza in clinica de oftalmologie : Strada Stefan cel Mare, Nr. 38, Ploiesti

Cum se efectuează Injecțiile Oculare?

Desi gandul de a insera un ac in ochi suna terifiant pentru majoritatea oamenilor, este o procedura aproape nedureroasa care dureaza mai putin de 10 secunde.

Este posibil sa simtiti o usoara presiune, dar fara durere, in timpul injectiei. Acul este atat de mic incat nu lasa cicatrici sau leziuni vizibile, deoarece locul injectarii se reface imediat.

O solutie salina usoara este utilizata pentru a spala solutia de betadina care a fost folosita pentru a va dezinfecta ochii si, de asemenea, pentru a va lubrifia usor ochiul. Dupa interventie vi se vor prescrie picaturi cu antibiotic pentru 5-7 zile, de catre oftalmolog.

Unii pacienti pot observa in aria vizuala cateva puncte mici , mobile , care se vor estompa in urmatoarele zile de la administrare, odata cu resorbtia substantei injectate.

Blog & Noutati

Ce este GLAUCOMUL?

Glaucomul este o boala oculara ce produce atrofierea nervului optic si ingustarea campului vizual. Campul

Alegerea lentilelor

1. Monofocale Lentilele monofocale sunt destinate corectiei fie pentru vederea de aproape, fie pentru vederea

Doriti sa luati legatura cu noi?

Solicita o programare!

Verified by ExactMetrics