Adresa

Str. Stefan cel Mare, Nr. 38, Ploiesti

Telefon

0244 525 202

0725 525 073

Email

office@miropticmed.ro

Accesul mass-media în Clinica de oftalmologie Miroptic Med

Accesul reprezentanților mass-media se face numai cu aprobarea managerului, respectând dreptul la intimitate al pacienților si a personalului instituției.

Accesul reprezentanților mass-media se face numai pe baza legitimației de acreditare în specialitate şi a documentului de identitate.

In situația in care managerul clinicii nu este prezent in unitate, accesul reprezentanților mass-media este permis numai cu aprobarea înlocuitorului managerului.

Acreditarea de presa se acorda fără discriminare, in termen de cel mult 5 zile de la înregistrarea solicitării. Acreditarea poate fi refuzata sau retrasa pentru fapte care împiedica desfășurarea normala a activității clinicii, in cazul in care se constata abateri grave sau repetate de la normele deontologiei profesionale sau pentru fapte prin care a fost încălcata prezenta procedura. In acest caz, va fi informata instituția mass-media pentru obținerea acreditarii pentru un alt reprezentant.
Solicitările si programările in vederea acreditarii se pot înainta la: miropticmed@gmail.com

Pe toata durata prezentei in incinta clinicii, reprezentanții mass-media vor fi însoțiți de purtătorul de cuvânt/ reprezentantul clinicii. Discuțiile se vor purta cu persoana desemnata de conducerea unității, iar informațiile furnizate nu vor impieta cu nimic confidențialitatea documentelor si activităților clinicii, in egala măsura cu respectarea anonimatului pacienților si a informațiilor personale.

Reprezentanții mass-media pot fotografia si/sau filma în clinica numai în spațiile pentru care managerul și-a exprimat acordul în mod explicit, iar intervievarea pacienților, fotografierea sau filmarea acestora se poate face numai cu acordul acestora, în condițiile legii.

Verified by ExactMetrics