× Despre Noi Optica Medicala Clinica Servicii CAS Prahova Consultatii si Investigatii Laborator Prelucrare, Montare si Reparatii Ochelari Rame de Protectie Medici Galerie Foto Clinica Ochelari Coltul Copiilor Informatii Utile

Rame de Protectie


Ramele de protectie sunt o necesitate a timpurilor moderne si o obligativitate pentru cele mai multe dintre activitatile noastre cotidiene.

Oferta noastra se adreseaza tuturor purtatorilor de ochelari, indiferent de domeniul de activitate, care nu vor si nu trebuie sa fie impiedicati in munca si pasiunile lor de niste dioptrii.

Ramele de protectie cu lentile de corectie a vederii ofera confortul si siguranta unei activitati desfasurata in conditii normale si sanatoase, fara impedimentul unei viziuni neclare, deformate, obositoare si , nu in ultimul rand, lipsite de protectie.

Ramele de protectie sunt executate conform standardelor europene : DIN EN 166:2002, DIN EN 167, DIN EN 170:2003 si standardul american ANSI Z87.1-2003

Principalul furnizor de rame este UVEX, Germania : www.uvex-safety.de

In functie de domeniul utilizarii ramelor de protectie, lentilele pot fi din:

Lentilele sunt de provenienta Essilor, Rhein

Toate tipurile de lentile precum si ramele de protectie sunt insotite de certificate de autenticitate si calitate.

Executia ochelarilor de protectie se face in laboratorul nostru, in cel mai scurt timp posibil, minimum 3 zile si maximum 10 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii ferme, in functie de complexitatea lentilelor de protectie solicitate.